Attila atya gondolatai

Nem szeretem az állóvizet, mindig keresek magamnak kalandot. Nyáron Németorszagban helyettesítettem és sok erdekes dolog törtent velem. Az évközi mókuskerék nem ennyire érdekes, de azért előfordul ilyenkor is kaland. A világról is van véleményem. Akit erdekel, mi, itt elolvashatja.

HTML

Friss topikok

Linkblog

2008.08.04. 15:44 Mikrobi

Utazas

Megerkeztem Nemetorszagba. Teljesen sima utam volt, sehol egy dugo, mindössze 3 km-es szakasz volt, amit epp atepitettek, de ott is lehetett jönni 90-100-zal. Utközben lattam a Forma-1-es kamionokat. A sok hülye rajongo meg tizezreket fizetett a hetvegen, hogy lassa öket:-D

Utközben megtankoltam meg Ausztriaban, igy teljes 8 centet sporoltam literenkent. A tank meg ugyis csak közel felig volt, de elegedett lehetettem magammal, hogy milyen ügyesen sporoltam.

A plebanos nagyon szivesen fogadott. Az ajandekat reszben otthon felejtettem, reszben meg elfelejtettem atadni. Itt is sporoltam;-) Komolyra forditva a szot, nagyon ciki volt:-(

Miutan megbeszeltük a reszleteket, egyedül mentem at D.-ba, a szallashelyemre. Es GPS nelkül! 11 honap alatt nem felejtettem el az utvonalat! Sajnos iden este nem volt üdvözlöest, söt, mar miseznem kellett M.-ben. Elözöleg azert meg elmentem D.-be bevasarolni, mert semmi sem volt a hütöben (tavaly azert oda tettek nekem egy kis ellatmanyt). D.-ben is gond nelkül megtalaltam kedvenc aruhazamat, a Kauflandot. Viszont nem volt sok idöm bevasarlasra, söt, rohannom kellett vissza, hogy a misere is tudjak meg keszülni, egy csomo dolgot kesöbb kell megvennem.

A keszület nem igazan sikerült, ugyhogy volt, amit az oltarnal kellett kilapoznom. Raadasul probaltam egy kicsit szincerizalni a ministransokkal, megdicserni az egy szem fiut, csakhogy sehogy se jutott eszembe a fiu szo nemetül. Hiaba no, az ilyen bonyolult szavakat elfelejti az ember egy ev alatt... A ministransok meg elnezöek voltak velem. A sekrestyes, Frau E. meghivott masnap ebedre, ugyhogy holnap nem kell föznöm, se vendeglöbe mennem.

Mar a Kauflandban majdnem leragadt a szemem, ugyhogy este meg se probaltam megirni a postot, hanem beajultam az agyba.

1 komment

Címkék: utazas


A bejegyzés trackback címe:

https://attilaatya.blog.hu/api/trackback/id/tr18603688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikrobi 2008.08.06. 16:35:28

Ehehehe, ugy latszik, sikerült:-D Pedig nem egyszerü ezzel a geppel! Na de majd az 5-i bejegyzesben reszletezem!
süti beállítások módosítása