Attila atya gondolatai

Nem szeretem az állóvizet, mindig keresek magamnak kalandot. Nyáron Németorszagban helyettesítettem és sok erdekes dolog törtent velem. Az évközi mókuskerék nem ennyire érdekes, de azért előfordul ilyenkor is kaland. A világról is van véleményem. Akit erdekel, mi, itt elolvashatja.

HTML

Friss topikok

Linkblog

2009.08.30. 14:56 Mikrobi

Rendhagyó értékelés a szabadságomról

Négy részre osztottam a szempontokat: mi fog hiányozni, mi nem, mi hiányzott már nagyon és mi nem.

1.) Mi fog hiányozni? Frau N. szeretete és gazdag reggelizőasztal, meg az espresso. A nyugodt szoba, ahol olyan könnyen ment a zsolozsmázás. A németül folytatott eszmecserék értelmes emberekkel.

2.) Mi nem fog hiányozni? A kongói pap, aki papi kollegialitásból és vendégszeretetből 1-esre vizsgázott nálam. A német kolbászok. Az, hogy csak németül beszélhettem. A vesződés a német prédikáció írásával.

3.) Mi hiányzott már nagyon? A paprika. A pirospaprika és a zöldpaprika egyaránt. Különösen a jó magyar paprikás ételek, a gulyásleves és a magyar sült kolbász. A főnök. A magyaroknak tartott magyar nyelvű mise. És még néhány ember, akiket itt személyiségi okok miatt nem nevezhetek meg:-)

4.) Mi nem hiányzott? Az, hogy a plébániai újságnak újra neki kell veselkedni (egyre kevesebben akarnak bele írni). A parlagfűpollen:-S

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://attilaatya.blog.hu/api/trackback/id/tr941386346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása