Attila atya gondolatai

Nem szeretem az állóvizet, mindig keresek magamnak kalandot. Nyáron Németorszagban helyettesítettem és sok erdekes dolog törtent velem. Az évközi mókuskerék nem ennyire érdekes, de azért előfordul ilyenkor is kaland. A világról is van véleményem. Akit erdekel, mi, itt elolvashatja.

HTML

Friss topikok

Linkblog

2009.01.30. 23:33 Mikrobi

Kérdőív

A heti plébániai újság Szt. Család Vasárnapján külsejében megújult, szerkezetében azonban az első szám óta azonos. Persze, ami jó, azt minek változtassuk? De valóban jó-e? Olvassa-e az olvasó, amit a szerkesztő úgy gondol, hogy tök jó? Hát, kérdezzük meg őt, mégpedig név nélkül, szemtől szembe úgyse mernek rosszat mondani:-)

Ezért a most vasárnapi számhoz egy kérdőívet mellékelünk. 11 kérdés lesz benne, legalább egy hónapja érlelem magamban őket. Este elkészítettem a gyűjtőládát. Egy papíros dobozt beborítottam minden oldalról felirattal: az újság emblémája és a Kérdőív felirat (100 pontos betűmérettel) virít rajta. Amikor kijöttek a feliratok a nyomtatóból, nagyon büszke voltam magamra. Hát, mégse vagyok én ügyetlen, az általános iskolai bénázások a technikaórán végleg a múltéi! Képes vagyok én készíteni egy kérdőívgyűjtő-ládát!

Aztán beütött a krach. Amikor rá akartam ragasztani a fedőlapot a doboz tetejére, kellemetlen szag csapta meg az orromat. A ragasztó is büdös, de ez valami más volt... Szörnyű gyanú ébredt bennem. És igen! Bemelegítőkrémet kentem a dobozra! Nem Richtofitot, hanem valami brutális anyagot, még a festéket is leoldotta a dobozról! Úgy égette a szememet a kipárolgó kapszaicin, hogy ki kellett nyitnom az iroda ajtaját. (Valószínűleg ezért nem használtam már jó ideje.) Ott feküdt az íróasztalfiókom mellett a Technokol mellett. Pont olyan kék tubusa van annak is.

Amikor használt papírzsebkendőkkel könnyezve letöröltem a veszélyes anyagot a doboz tetejéről, arra gondoltam, hogy nem is jártam olyan rosszul. Melegíthettem is volna Technokollal.

2 komment

Címkék: kérdőív kreativitás barkácsolás


A bejegyzés trackback címe:

https://attilaatya.blog.hu/api/trackback/id/tr26913459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szomba 2009.02.11. 18:14:19

:D:D:D
na, ez a bejegyzés mindent visz!! :) vizuális típus vagyok, és hát az utolsó mondatnál már könnyeztem a röhögéstől :))

Mikrobi 2009.02.13. 23:12:51

@szomba: örülök, hogy végre van, ami tetszik:-)
Majd írok még mókás dolgokat, de Marian Cosma haláláról nem tudok:-(
süti beállítások módosítása