Attila atya gondolatai

Nem szeretem az állóvizet, mindig keresek magamnak kalandot. Nyáron Németorszagban helyettesítettem és sok erdekes dolog törtent velem. Az évközi mókuskerék nem ennyire érdekes, de azért előfordul ilyenkor is kaland. A világról is van véleményem. Akit erdekel, mi, itt elolvashatja.

HTML

Friss topikok

Linkblog

2010.06.23. 18:15 Mikrobi

Újabb vandalizmus a templomnál

Úgy látszik, sose lesz vége. Ezúttal egy nagy husángot állítottak bele a templom színes üvegablakába. Kívülről dróthálóval erősített üveg van, de sikerült átütni és belül kitörni egy-két tagot a színes ablakból.

Hogy mikor történt, azt pontosan nem tudjuk, legvalószínűbb, hogy az éjjel. Kihívtam a rendőröket, persze a tettest nem fogják tudni elfogni.

Nemrég szereltek fel a környéken térfigyelő kamerákat. Valahogy ide, a meglehetősen forgalmas utcára, a templom és az iskola elé nem jutott... Felvettük a kapcsolatot a közterület-felügyelettel és a polgárőrséggel is. Megígérték, hogy majd gyakrabban fognak járőrözni. De fontos lenne, hogy a hívek is nyitott szemmel járjanak erre, főleg éjszakánként. Ha valakinek erre visz az útja, nézze meg, hogy nem őgyelegnek-e gyanús alakok, netán nem törtek-e már be!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://attilaatya.blog.hu/api/trackback/id/tr522219720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása