Attila atya gondolatai

Nem szeretem az állóvizet, mindig keresek magamnak kalandot. Nyáron Németorszagban helyettesítettem és sok erdekes dolog törtent velem. Az évközi mókuskerék nem ennyire érdekes, de azért előfordul ilyenkor is kaland. A világról is van véleményem. Akit erdekel, mi, itt elolvashatja.

HTML

Friss topikok

Linkblog

2008.10.23. 23:52 Mikrobi

Néhány szó a kuruc.infóról

Amikor közismertté vált a kuruc.info, én is elkezdtem rendszeresen olvasni. Igen, tetszett is sok minden, amit és ahogy írt. Tetszett, ahogy a világ pojácáját, Fekete Pákót kiosztotta. Tetszett, hogy kőkeményen kimondta, hogy bizony van romabűnözés és a zsidó bankárok se mindig a közjót szolgálják. Tetszett sok kifejezés, ami azóta a köznyelv része lett. Tetszett az, hogy a kormánypártok (a másik szélsőség) elkeseredetten harcoltak a bezárás ellen, de hiába. Nem tetszett, hogy ha egy közismert zsidó aljasul kigúnyolta a kereszténységet, akkor ők úgy álltak bosszút, hogy gúnyt űztek Mózesből, meg a csipkebokorból. Nem fogták fel, hogy lehet, hogy baj van a zsidó bankárokkal, de azért Mózes a keresztények számára is szent, meg egy vallást semmiképp se szép dolog kigúnyolni. Nem tetszett az sem, hogy nemcsak a kormánypártokat szidták, hanem az ellenzéket is, sőt, a MIÉP-et is, gyakorlatilag csak a Jobbik és a Magyar Gárda, valamint Toroczkai, Budaházy és Tomcat voltak számukra a hazafiak.

De az utóbbi időben ez is változott. Kezd kabarévá válni a Kuruc. Mint ahogy az egész "nemzeti radikális" oldal. Szinte euforikus örömben töltöttük az első néhány napot a Kossuth téren, egységesen mérhetetlenül fel voltunk háborodva a 2006. szept. 20-át követő rendőri brutalitások miatt, aztán az egész elkezdett erjedni. Amikor a Magyar Gárda szakadásáról hallottam, a máskor kínosan precíz és gyors Kuruc napokig várt. Akkor  kiosztotta Vona Gábort, hogy "MIÉP-es hangú nyilatkozatott tett", majd kegyesen felajánlotta, hogy közvetít a felek között, de mindjárt állást is foglalt a Jobbik-féle  Gárda mellett. Amikor  meg Kovács "Kucu" Gézát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőjét árulónak és ügynöknek nevezték (na jó, tényleg ügynök volt), felmerült bennem, hogy nemcsak a nemzeti érzés buzog bennük.

De a pontot az i-re mégis Tomcat megtámadása jelentette számomra. Ez az eddig kitűnő hazafi ugyanis úgy tűnik, bekerül a nemzetárulók (igen népes) társaságába. Nem átall pártot alapítani és ott indulni képviselőjelöltként, ahol egy jobbikos is indul!!! Még nem végzik ki, mert furcsa lenne egy azonnali hátraarc, de már sírós hangon tesznek szemrehányásokat neki, hogy "pedig ők mekkora publicitást adtak neki". Néhány nap múlva aztán megadják neki a kegyelemdöfést.

Amikor Jörg Haider halála után felröppentek az első hírek Haider homoszexualitásáról, nem kis kárörömmel néztem a kuruc.infót, hogy mit fogok róla olvasni. Természetesen semmit sem olvastam, csak a cionista merényletről szóló összeesküvéselmélet cikksorozatban történő fejtegetését. Máig. Ma aztán leszedték róla a keresztvizet. "Kettős életet élt, nem lehetett erről tudni, ha hamarabb kiderült volna, nem lehetett volna a BZÖ elnöke, a szélsőjobbnál nincsenek buzik, soha nem is lesznek", stb. Aztán leírja, hogy évek óta cikkeztek Haider sajátos nemi identitásáról, készültek róla fotók melegbárokban, "sokan tudták, de senki nem tárta a nyilvánosság elé", az SA vezetői is tűzforróak voltak (amíg a derék Führer rendet nem csinált), végre megemlíti Pim Fortuynt is (a nyíltan homoszexuális, iszlámellenes szélsőséges pártvezérről eddig semmit nem írtak), meg még egy német neonáci vezetőt is, aki a 80-as években halt meg AIDS-ben. Szóval izzadhattak a Kuruc szerkesztői az elmúlt néhány napban, míg elszánták magukat erre a coming outra:-D

Komolyan nem tudom, kinek az érdekét szolgálja a kuruc.info, de hogy a nemzetét nem, az biztos. Mint ahogy az egész "nemzeti radikális" oldal. A MIÉP 93-as tüntetésein még rendszeresen részt vettem (Gombár-Hankiss média, kommunista maffia! -- emlékeznek?). Aztán kiderült, hogy Csurka ügynök volt. A gyűléseken egyre többet zsidózott, a pártban meg átvette az uralmat a barátnője (a házas Papolczy Gizella, Csurka felesége ui. még régen öngyilkos lett). Ennek ellenére örültem, hogy bekerültek a parlamentbe és az SZDSZ mellett kaptak helyet. A Jobbik (akkor még mozgalom) felhívására kezdte el az ország jobboldali fele hordani a kokárdát. Én nagyon sokáig hordtam, pedig sokan beszóltak miatta olyanok, akiknek ez csak egy ünnepi dekoráció. Amikor párttá alakultak, egy politológus barátomon keresztül be akartak vonni,  hogy kvázi lelkészük legyek, nemet mondtam, sőt, élesen elleneztem a párttá alakulást. Aztán elkezdtek az EU ellen kampányolni. Ez végleg betette a kiskaput. Végleg? Azóta nem is tudom, hány, ennél sokkal nagyobb baklövést követtek el! Most azt hallom, hogy a Jobbik a Közel-Kelet mintademokráciájából, Iránból hív megfigyelőket a választásokra! Hatalomra kerülésük esetén pedig lerombolják a TV2 és a Retek Klub székházát! Sírjak, vagy nevessek?

Odáig sose jutottam el, hogy valamelyik nemzeti radikális csoportosulásra szavazzak az országgyűlési választásokon, mert nem tetszett, hogy az egyébként pozitív terveik mellett irtózatos baromságokat beszélnek és félévenként osztódnak. De mostmár  tényleg tele a hócipőm. Hogy lehetnek ilyen idióták?! Egyedül biztos nem. Nemrég olvastam egy alapos cikket a titkosszolgálatokról és azok politikai szerepvállalásáról. Ahogy kommunizmusban beférkőztek az ellenzéki csoportosulásokba, úgy ma is beépülnek a radikális pártokba, ott vannak a randalírozók között, a radikálisok meg egymásra mutogatnak, hogy "te az NBH embere vagy!". Így aztán előre lehet vinni a nemzet ügyét!

Ezen a helyen sem foglalok állást egyetlen párt mellett sem, mert a pártok változnak, csak az értékek állandóak. De annyit azért kijelentek, hogy a mostani kifakadásom nem annak a jele, hogy kiábrándultam a politikából. A hazája iránt felelősséget vállaló ember soha nem ábrándulhat ki belőle. Nyelünk egyet, összeszorítjuk a fogunkat és arra szavazunk, aki pillanatnyilag a legkevésbé rossz, és reménykedünk abban, hogy majd jobb lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: politika budaházy kuruc.info jobbik fekete pákó haider tomcat toroczkai homoszexuális magyar gárda


A bejegyzés trackback címe:

https://attilaatya.blog.hu/api/trackback/id/tr35729173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása