Attila atya gondolatai

Nem szeretem az állóvizet, mindig keresek magamnak kalandot. Nyáron Németorszagban helyettesítettem és sok erdekes dolog törtent velem. Az évközi mókuskerék nem ennyire érdekes, de azért előfordul ilyenkor is kaland. A világról is van véleményem. Akit erdekel, mi, itt elolvashatja.

HTML

Friss topikok

Linkblog

2008.11.26. 00:08 Mikrobi

Hogyan kerüljük el, hogy meggyilkoljanak minket?

Ez az élethelyzettől függ. Ha maffiavezérek vagyunk, vegyünk fel testőröket. Ha lobbanékony természetű feleségünk van, fogjuk be a szánkat. Ha pedig 14 éves lányok vagyunk, ne akarjunk 20 évesnek kinézni és ne járjunk haza diszkóból szombat éjjel 3 órakor.

Mielőtt valaki lelketlennek bélyegezne, leszögezem, hogy nagyon sajnálom a kislányt és nincs mentség a gyilkosságra. De felmerült bennem pár dolog. Az egyházi iskolákban mindenhol rászólnak a lányokra, ha kilóg a hasuk a póló alól, túl rövid a szoknya, túl feszes a felső. "Sok hülye ókonzervatív őskövület, nem tudnak haladni a korral!" Na persze, megerőszakolni meg a csadorban járókat szokták, nem?

H. Nóra szombat éjjel diszkóba ment. A barátnői hamarabb elmentek, ő ottmaradt, mert összeveszett a barátjával. Végül hajnali 3 órakor ő is eltávozott, reggel pedig egy polgárőr megtalálta a megbecstelenített holttestét. Most van nagy sírás-rívás, gyúlnak a mécsesek, gyűlnek a virágok, halálbüntetést emlegetnek, csak épp azt nem hallom a szüleitől (legalábbis a bulvárlapok nem hoznak le ilyesmit), hogy "miért engedtük el egyedül?", "miért nem mondtuk neki, hogy este 10-re otthon legyen?". Egyáltalán: miért kell, hogy egy 14 éves kislánynak barátja legyen? Miért kell, hogy úgy nézzen ki, mint egy 20 éves? Hogy egy ősi mesterséget már ne is emlegessek, ami a kinézetéről jutott eszembe...

Az édesanyja, aki a helyi iskolában tanít, nem látott ezekben veszélyt? Hova rohant ez a lány? Mostmár tudjuk: a halálba. Egy lelkiismeretlen gazember (akinek a figyelmét a csadoros, szombat éjjel az igazak álmát alvó lányok nem keltették fel és nem is fért hozzájuk) megerőszakolta és egy zacskóval megfojtotta.

Az IWIW-en pár szóban leírtam ezeket a gondolataimat. Egy paptársam reagált rá privát üzenetben. Azt mondja, azon kéne dolgoznunk a lelkipásztorkodásban, hogy efféle esetek ne fordulhassanak elő. Hát, nevezzenek a kamaszlányok aminek akarnak, én a legközelebbi hiányosan felöltözött díszpéldánynak lelkipásztori buzgóságból úgy leordítom a haját, hogy hazáig sírva szalad! A kamaszlányok szüleinek meg azt javaslom, hogy még ma kobozzák el a lányaik sminkkészletét, feszes pólóit és el ne engedjék őket soha sehová este 8 után szülői kíséret nélkül!

Update

A különféle fórumokon fellelhető információk szerint Nóra nem diszkóban, hanem iskolai bulin vett részt és 5 percre lakott a művelődési háztól. Ez némileg árnyalja a képet, ami kialakult bennem a híradásokat olvasva, de azt továbbra sem tudom felfogni, hogy hogy tarthatott a sulibuli egy max. 14 éves gyerekekből álló társaság számára hajnali 3-ig (vagy még tovább).

Másik szomorú új információ a fórumozó helyiektől (amit a rendőrség még nem erősített meg), hogy a tettes egy 6 főből álló banda volt, és azt se hallgassuk el, hogy a galeri cigányokból állt. Vélhetően nem először fordult elő hasonló támadás, ezért tartanak demonstrációt nov. 28-án, pénteken 19:00-kor Kiskunlacházán "Elég volt!" mottóval. Szörnyű, amikor cigányokat ölnek, de az is szörnyű, amikor cigányok ölnek és követnek el nemi erőszakot.

4 komment

Címkék: gyilkosság kiskunlacháza h. nóra


A bejegyzés trackback címe:

https://attilaatya.blog.hu/api/trackback/id/tr6788926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agora 2008.12.01. 12:48:42

További válaszok a címben feltett kérdésre a teljesség igénye nélkül: ne legyünk a házunktól kisebb-nagyobb távolságra elkóborolt kisgyerekek, egyedül élő öregasszonyok - mert bizony ezek közül is időről időre megerőszakolnak, megölnek egyet-egyet. De megesik ez középiskolás fiúkkal is, pedig ők nem rendelkeznek kihívó domborulatokkal, s ezeket alig leplező divatos ruhadarabokkal. Akkor most ...?

Rege Ata 2009.01.10. 16:59:50

És elvileg - néhány éve még úgy tudtam - még mindig él az a jogszabály, hogy este 10 után 18 éven aluliak számára tilos ez meg az. Aszerint egyetlen diszkó, stb. sem üzemelhetne igazán - a vendégek egy nagy része távol kellene maradjon.

keira 2009.02.21. 13:49:25

jaj ugyanmár. 2009-et írunk. "kobozzák el sminkkészletét.." pfff. kiskonzervatív, társadalomtól lemaradt. jóhogy nem magát Nórit hibáztatod.
holélsz??

telestar01 2009.03.15. 20:44:56

Ha valaki prostinak öltözik, azzal előfordulhat, hogy úgy is bánnak vele. Ez nem menti a tettest, de attól még igaz.
süti beállítások módosítása